Uvjeti korištenja web mjesta

Pristajete na sljedeće uvjete s korisnikom web mjesta. Ako se ne složite s njima, izgubit ćete pravo pristupa web mjestu.

Informacije na svim stranicama zaštićene su autorskim pravima i intelektualno vlasništvo. Nijedan dio ove web stranice ne može se reproducirati, pohraniti u sustav za pronalaženje ili prenijeti, u bilo kojem obliku ili na bilo koji način, bez prethodnog pismenog odobrenja tvrtke. Iznimke su

- Pregledajte sadržaj web mjesta na vlastitom računalu. Naša tvrtka prihvaća takav pogled, kao i ispis podataka preuzetih s web mjesta. Korisnik može tiskati tako ispisani materijal za osobnu upotrebu, ali nema pravo distribucije bez pismenog odobrenja tvrtke. Imajte na umu da se neki dokumenti web mjesta mogu koristiti i u drugim okolnostima ako su dostavljeni.
- Korištenje podataka o web mjestu za nekomercijalne aktivnosti
- koristeći svjesni javni materijal koji tvrtka objavljuje na Internetu (poput priopćenja za javnost). Možete povezati samo materijal koji označava izvor stranica.

Svrha ove web stranice je praktičnost korisnika. Sadržaj ove stranice je "Ovako" i "dostupan" korisnicima. Tvrtka nije odgovorna za točnost ili prekid sadržaja svoje web stranice na Internetu. Međutim, tvrtka zadržava pravo promjene sadržaja stranica, promjene ili blokiranja pristupa njima u bilo kojem trenutku.

Ni izričita ni implicirana jamstva u pogledu sadržaja ove web stranice. To uključuje, ali nije ograničeno na, jamstva kao što su:
- jamstvo vlasništva
- Jamstvo bez nasilja
- Jamstvo kondicije za određene svrhe
- Jamstvo procjene za prodaju

Radi vaše udobnosti, web resurs može sadržavati veze do drugih web stranica koje su u vlasništvu i kojima upravljaju treće strane. Na takvim web mjestima, korisnik bi prvo trebao koristiti poveznice kako bi se upoznao s pravilima web stranica. Ako se ne složite s pridržavanjem takvih pravila, ne morate slijediti ta mjesta.

Osim toga, korisnik u potpunosti prihvaća da tvrtka ni na koji način ne kontrolira internetske resurse trećih strana čije su poveznice objavljene na web mjestu i nije odgovorna za tamo objavljene podatke. Veze do web izvora treće strane ne podrazumijevaju odobravanje ili odobravanje od strane tvrtke tog resursa, proizvoda ili usluge.

Slanjem na bilo koji poslužitelj vaše tvrtke (poput objavljivanja ili slanja podataka na stranicama) prihvaćate: - da materijal ne sadrži ilegalni materijal ili druge podatke koji se ne smiju objaviti
- činjenica da su poduzete mjere protiv virusa ili drugih razornih elemenata prije nego što su poslani
- činjenica da je korisnik vlasnik materijala koji šalje ili ima neograničeno pravo predati ga tvrtki. U ovom slučaju imate ga pravo besplatno, u cijelosti ili djelomično objaviti - koristiti ih kao vlastiti intelektualni proizvod, bez preuzimanja odgovornosti i bez predanosti.
- činjenica da korisnik ne namjerava pokretati pravne zahtjeve protiv tvrtke u vezi s njezinim informativnim materijalom. Osim toga, korisnik potvrđuje da nismo odgovorni za bilo kakve pravne zahtjeve pokrenute od strane trećih osoba u vezi s materijalom koji im je isporučen.

Tvrtka ne kontrolira informacije koje prima od korisnika na svojoj web stranici i nije odgovorna. Tvrtka zadržava pravo ukloniti materijale primljene na vlastitu inicijativu od bilo kojeg korisnika.

Tvrtka koristi izraz "sigurno" kada opisuje funkcionalnost određenog modela svojih proizvoda na web mjestu. Korisnik nema pravo tumačiti ovaj pojam kao jamstvo u odnosu na kupljeni korporativni proizvod. Sva službena jamstva za proizvode sadržana su u odgovarajućim dokumentima koji se odnose na robu.